Две момичета от училище Елин Пелин“ в Пловдив намериха портфейл

...
 Две момичета от училище Елин Пелин“ в Пловдив намериха портфейл
Коментари Харесай

Добрият пример: Деца намериха изгубени пари и ги предадоха в полицията

 

Две девойки от учебно заведение „ Елин Пелин “ в Пловдив откриха портфейл с огромна сума пари и го предадоха в полицията. Загубената движимост, в която имало към 500 лв., се оказала на жена от квартала.

Със сълзи в очите Калина Пешева благодари на децата, върнали портфейла ѝ. Загубила го преди дни, до момента в който търсела ключа за входната си врата.

„ Гледам постоянно да го оставям на едно и също място, обаче този път не го открих, по тази причина извадих всичко, прибрах си го сякаш, само че очевидно и толкоз съм го прибрала “, споделя тя.

 Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици  Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици

Шестокласничките Стефания и Александра намират портфейла, в който с изключение на документи, има и огромна сума пари и го предават на полицията.

„ Връщахме се от учебно заведение и минавахме отсам и го видяхме, първо помислихме, че е някаква брошура, като го отворихме обаче видяхме, че има персонална карта и портфейл “, споделя Стефания Мантос, едно от девойките.

Собственикът е стара жена, която е щяла да загуби 1/3 от пенсията си

„ Решихме да го върнем,защото документите се изкарват малко по-трудно, видяхме, че вътре има и пари, само че не сме ги броили “, споделя съученичката на Стефания - Александра Димова.

Снимка: bTV

Калина Пешева има вяра, че сторената доброта е кръговрат. Преди доста години самата тя намерила портфейл с пари и го върнала на притежателя му.

„ Просто се гордея, че има такива в действителност добре възпитани деца, благодаря и на родителите им и на възпитателите, че има такива хора към момента “, споделя още Калина.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР